Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HíReK a NeGYeDiK aLBuMRóL

NeGYeDiK aLBuM
''NEGYEDIK STUDIÓ ALBUM' 2010. végén az egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy újra beindítja a szóló karriert. 2011-ben azt mondta, hogy az album kész van de a megjelenésről nem mondott semmit. 2011-ben nyilatkozta: „Az album többé-kevésbé kész van. Még nem vagyok biztos a kiadás dátumában. Azt nem árulhatom el, hogy milyen lesz a korong, hagyni akarom, hogy a dalok magukért beszéljenek. Szuper lesz visszatérni oda, ahova tartozom. A színpadra.” A jelentések szerint visszatérő dala az 1930-as, híres musical, a Puttin’ On The Ritz azonos című dalának átdolgozása lesz. „Azzal a csapattal dolgozik, akik a Spice Girls legnagyobb slágerei mögött álltak. Geri hihetetlenül izgatott, hogy újra dolgozni fog.” – árulta el egy bennfentes a Daily Express-nek. 2013-ban megjelent Half of Me dala ami hatalmasat bukott így az album nem jelent meg de 2014. év végén bejelentette, hogy 2015-ben megjelenik az album és márciusba egy kislemez.
LEHETSÉGES DALOK AZ ALBUMRÓL
01 'PHENOMENAL WOMAN' [Fenomenális nő] 2012. végén újra felépett szóló énekesként egy jótékonysági koncerten amin elénekelte 2001-es slágeres dalát 'It's Raining Men' egy Spice Girls slágert lassú verzióban 'Wannabe' és az új dalát is 'Phenomenal Woman' ami az egyik interjúban elárulta, hogy a dalból kislemez lesz de a végén nem lett belőle semmi.
02 'PUTTING ON THE BLING' 2013. februárban internetre került a dal akkor azt pletykálták, hogy ez lesz az album címadó dala is de később bejelentette, hogy új dalokat fog az albumra írni egy új stilusba.
03 'HALF OF ME' [másik felem] Geri Halliwell nyolc év után jelentette meg ezt a dalt 2005. Desire bukása után visszavonult. 2011 óta dolgozik a negyedik albumján. A kislemez Ausztráliában jelenik meg ahol aláírt Sony Music Australia. Szeptember végén énekelte elöször a dalt.
04 BACK IN BUSINESS (Vissza az üzletbe) ezt a dal 2013. év végén élőbe énekelte el mint egy új dal a negyedik albumról.
05 I GOT A NAME (Kaptam egy nevet) ezt a dal 2013. év végén élőbe énekelte el mint egy új dal a negyedik albumról.